söndag 9 maj 2010

Morfar, mormor, morbror och moster hälsade på

Idag har det varit fullt upp för lilla Elis. Efter att ha laddat hela natten med rejäla måltider varannan timme så vankades det släktbesök under söndagen. Det hela började ytterst bra med ett paket och ett jättefint kort. I paket gömde sig ett par byxor och en tröja i somriga färger. Byxorna hade till och med fickor bak, perfekt att lägga mobiltelefon i! Efter paketöppningen var det mys, kli och klapp i vad som måste ha blivit ett nytt rekord i antalet vakna minuter i sträck. Vanligtvis kan det lilla energiknippet sprattla och ljuda i kanske 10-15 min för att sedan somna. Denna gången hölls Elis vaken i säkert 3 timmar i sträck och då hade han redan varit uppe ett tag innan besöket! Så just nu ligger han totalt utslagen och lär väl följaktligen vara hur pigg som helst inatt, jippi!

Mormor fråga Elis vem som är ansvarig för den ökade tyngden i blöjan... Elis var självfallet oskyldig vilket enkelt bevisades genom att hålla upp händerna i en övertygande oskyldig gest.

Under tiden som vi väntade på besök från Veinge tog jag chansen att åka och handlade lite mat och nya blöjor (jo tack, de går åt som smör i solsken!) och då passade mamma på att ta en bild på Elis när han parkerat i vår säng.
Elis har börjat få vissa återkommande miner. Detta ser ut att bli en klassiker med putande läppar.Idag fick även Elis sin första filosofiska fråga av mig; "If a man stands in the forrest and speaks but there is no woman there who hears what he is saying - is he still wrong..?" Elis funderade hårt och bad om att få återkomma med svaret...

1 kommentar:

  1. Han är en liten söt klok man,som tar time out innan svar.Han är ju såååå go

    SvaraRadera