söndag 22 februari 2015

Österrike - boendet

Nu är vi hemkomna från Österrike, och har kollat igenom lite bilder som vi kan dela med oss av. För den som inte vet så har ju klanen Hed åkt till lilla byn Bizau i nordöstra Österrike i 24 år men det var nytt boende i år för vår del av klanen Hed iaf, nämligen en av byns bondgårdar. De hade hästar, kor och kalvar, höns, getter, kaniner, marsvin, världens fetaste änder, och katter och pojkarna fick klappa, mata bäst de ville. Vidar fick t.o.m. sitta på den stora hästen en dag. Djuren väljer själva när de vill vara ute och när de vill vara inne men förutom getterna verkar alla vilja vara ute.
 Det fanns även lite gungor, en rutschkana och en grävmaskin med sandlåda under tak.


 Inomhus bodde vi på flera plan, och hade kök och ett lekrum på ca 15 kvm med pingisbord och en otrolig mängd leksaker dit pojkarna gick så fort de var inomhus och var trötta på oss vuxna... Lite olika sovrum fanns att välja mellan, vi valde ett där vi hade alla 4 sängarna på rad så det blev en enda jättesäng, till pojkarnas förtjusning.


 På kvällarna som vi inte gick på restaurang ägnade vi oss åt kortspel och whiskyprovning.
Mellan ankdammen och "lekparken" på gården började även byns längdskidspår, praktiskt för Jimmie som tränar inför Vasan och trevligt även för alla andra som vill växla slalom med längdskidor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar