fredag 24 februari 2012

Välkommen till världen!

I tisdags, dagen innan utsatt datum, bestämde sig Mini för att det fick vara nog med livet i mammas mage o tittade ut väldigt kvickt! Mini visade sig vara en underbar pojke på 3670g o 51cm.Han är pigg o hungrig o är inte rädd för att säga vad han tycker... men första leendet i sömnen kom oxå fort så det jämnar ut sig ;)
Läkarna har varit oroliga i lite drygt en månad för Minis hjärtfrekvens som varit för låg, så förutom extra kontroller den senaste månaden körde de även ett EKG på BB o det blir ett till om en månad. Nåt fel har de inte hittat utan det har nu istället skämtats om en blivande Gunde Svan eller andra elitidrottare med extremt låga vilopulser...
Själva fokuserar vi mer på att odla syskonkärlek, leta sömn o hitta ett passande namn... intervallträning kan vänta nån vecka iaf... ;)

5 kommentarer:

  1. Grattis!! Skönt att allt gick bra. Vad kul att det blev en lillebror. Hoppas allt går bra med Elis och lillebror. Här hemma har vi en stolt storasyster som tycker att hon har en gosig lillebror som hon nu har lyckats smitta ner med sina snoriga pussar.
    Kram från familjen Skarp

    SvaraRadera
  2. WOOOOOW vilken sötnos!!! Stort grattis till er!
    Ngt större pojke än Elis =)
    Ser fram emot att få träffa er alla under våffelhelgen! Många kramar/Sara

    SvaraRadera
  3. Så underbart söt!! O såå lik Elis :) stort grattis igen,
    hoppas vi ses snart!! Kramar Marie, Johan, Gustav & Tilde

    SvaraRadera
  4. Grattis från Johanssons i Huddinge

    SvaraRadera
  5. Jättestort grattis till den fina lillkillen!
    Kramar i massor//Ida

    SvaraRadera