tisdag 4 januari 2011

Tillbakablick 1..

Jaha, nu är jul o nyår över för denna gången o inte har vi uppdaterat bloggen det minsta... allt eftersom bilder trillar in så lovar jag lägga upp lite på bloggen om några av höjdpunkterna... och lågpunkterna...

Först ut är juldagen, som verkligen var en höjdpunkt! Mamma fixade rådjurssadel och vi stod för tillbehören, dvs förrätt o efterrätt :) Gott som tusan o även gudfader Anders o underbara kusin Sara kom ända från Halmstad för middagsvisit. Bättre än såhär blir det inte gott folk!
Jimmie visade upp ett av Elis nya favvotrick, hur man gapar 1 m innan vattenflaskan når munnen... behöver vi nämna att han verkligen gillar vatten? Efter 1-2 veckor kunde han även dricka själv!
Elis fick bl.a. en pulka i julklapp och Sara, Anders o jag gick glada i hågen ut på promenad i kylan med en Michelin-Elis som mest tyckte att den var bra att sova i...
Jannice och Kerstin rastade Elis med ett bad, numera får han ju bada i det stora badkaret o kan krypa runt o klättra på kanten o trilla o få kallsupar så nu är det ännu roligare än i badbaljan!




2 kommentarer:

  1. God fortsättning i stugan! Härligt att höra att ni har haft en bra jul! Det ser verkligen mysigt ut med all snö!

    Tack för julkortet! Det hittade fram ända till Kina. Elis är ju bara hur söt som helst i sin lilla kostym :)

    Stor kram Karin

    SvaraRadera
  2. Hej vännen, god fortsättning o glad påsk o hej o hå! Vi har det verkligen supermysigt, kom o hälsa på nästa gång ni är i Sverige!
    Kramis

    SvaraRadera