tisdag 14 december 2010

Födelsedagstårta!

När pappa firade 60 fyllde även jag 30 och jag fick lite firande trots pappas fest med sång och present, men ändå passade familjen på att fira mig i söndags när Frida bjöd på familjemiddag och tårta! Inte illa, nu e jag riktigt bortskämd...Elis visade allt han lärt sig de senaste veckorna, att klättra och ställa sig upp själv mot möbler och att gå när han håller nån i handen och även alla nejnejnej och mamama och juuu han kan säga så mormor och morfar fick säga ojojoj flera gånger :)
Elis testade även att trumma på Fridas gitarr och att dra i strängarna, så nu får hon nog stämma om den.. men kul var den!
Elis är ju rätt intensiv för er som inte träffat honom... han är aldrig stilla förutom när han sover, så han flög runt i lägenheten som ett jehu, in under bord och stolar för att sedan klättra lite på soffan och äta lite på sladdarna och sen banka lite på det som finns i närheten... fördelen är att man alltid hör var han är och att man inte behöver roa honom för det gör han själv bäst! Mormors handväska är ju t.ex. en superkul leksak när man inte längre får dra i mormors halsband..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar