torsdag 21 juni 2012

Solskenskväll på Kampen

Alltså, ibland bor vi i paradiset känns det som... så var det igår t.ex.. solsken som innebar grillning o middag på balkongen! Men ack, jag som faktiskt för allra första gången skulle grilla helt själv (har alltid hamnat vid potatisskrubbande o sånt annars när det vankas grillning) o ändå tog hjälp av de grannar som var ute på gården för att få rätt kolmängd, rätt tändvätskemäng o rätt tidpunkt att faktiskt börja grilla maten, fick se mig själv besegrad när Vidar började stortjuta efter mat en timme i förväg precis när jag lagt på kycklingen på grillen.... så det blev bränd kyckling med en ganska gurkurplockad sallad (testa själv att hacka grönsaker o grilla kyckling medan man ammar o dessutom hålla koll på 2 2-åringar o en 4-åring som alla gillar gurka (både att äta o att lägga tillbaka skalrester i salladsskålen..)).  Skål på den!
 Men när vi åt vår delikata måltid lagad av mästergrillaren (maten blev ju ändå grillad!) så uppförde sig Vidar exemplariskt! Alltid nåt... ;)
Tyvärr upptäckte vi under middagen att det fanns lite getingar runt oss o efter lite undersökningar så visade det sig att vi har ett getingbo under trallen... sweet.... så resten av maten (lite gick ju ändå att äta i mitten av de förkolnade kycklingbitarna o tomat o paprika är ju ändå gott) fick ätas inomhus ackompanjerad av samtal om hur man bäst får bort aktiva getingbon under balkongtrall utan att bli stucken.... paradis indeed...
 Anyway, det var utegympakväll på Kampen så förkylda familjen tog sig ut o tittade på o jagade Elis när han försökte välta Friskis o Svettis högtalare..
 När det är sånt här väder är det sjukt många som vill gå på gratisgympa vid sjön... avundsjuk!
 Själv fick man gå med snorpapper o Elis solhatt o en sprattelVidar på magen, men det var inte så dumt ändå, bäst av allt var ju att man fick in den där perfekta mammatöntstilen som är så inne just nu (hoppas jag iaf...). Bäst att göra lite töntiga rörelser till så man kan roa Elis när man ändå håller på, ska man va tönt får man vara det till 100% tycker jag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar