tisdag 3 maj 2011

Veingepåsk

Under blå himmel o sol spenderade vi påsken i Veinge med alla Hedarna o en 95-årig Wedin (gammelmormor Hildur) som Elis försökte få med ut på promenader... just det gick väl sådär men annars fick Elis ganska mycket som han ville. Vid middagsbordet fick han leka med vad han ville o äta nästan vad han ville o sitta med benet upp i luften för det ville han det med.. vi var ju oxå nöjda för Elis stod för all busig underhållning.
Det finns en lekpark bredvid huset o där fanns även en perfekt gunga, coola Elis nöjde sig dock med att hålla i sig med en hand för man måste ju ha tummen i munnen som vanligt. Den coola solhatten fick faktiskt stanna på, att inte hålla i sig alls är han inte jättesugen på än, pappa gungar ju faktiskt ganska högt...
Mormor o morfar har numera ett soldäck där Elis hjälpte till att skugga så att pappa inte bränner sig.
Mormor o morfar har ju oxå en sån där stenålderstelefon o den var himla rolig att leka med, dessutom visade mosters kompis Marre att den delen som ska in i jacket i väggen kan man låtsas att den är en intercomradio o den kan man prata i o sen när man lämnar över den så säger man pchyyysch!
Numera kan Elis inte spela piano hemma så det gäller att passa på, nu når han ju själv oxå, fast det blir bäst spel när man står på tå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar