lördag 20 februari 2010

Insnöade..

Ännu mera snö har kommit till Växjö... idag skulle vi egentligen åkt till Malmö för att fira Erika men efter inside information från Jimmies pappa på Svevia så valde vi att avstå. Snön hindrar dock inte de riktigt hurtiga, många som på bilden e ändå ute o joggar runt sjön, fattar inte var de från energin ifrån? När det e sånt här busväder så e jag glad att vi iaf har fått toaletten installerad, det var ändå 5 veckor med all den här snön som vi behövde bege oss tvärs över gården till gillestugan för att gå på do.. på bilden nedan ser ni gillestugan som den låga byggnaden, sett ifrån vår ytterdörr... det blir lätt att man håller sig liiiite till innan man bara måste gå ;)
Nu ska vi slipa hallväggar, måste ju vara beredda att tapetsera hallen fall ifall byggarna skulle bli klara med badrummet kommande vecka... kul nöje på en lördagkväll, vart tog vårt liv vägen?

2 kommentarer:

  1. Vad kul att ni också har börjat blogga. Ska bli spännande att se vem det är som tittar ut om någon månad. Ni är hjärtligt välkomna att hälsa på i vårt nya hus.

    SvaraRadera
  2. Vi hälsar gärna på, e nyfiken på er renovering o även att se live hur stor tösen blivit!

    SvaraRadera